fbpx

“Natur, nærvær og sjæl lige midt i Jylland .”

Hos Mette-0001

METTE ARILDSEN

Hej jeg hedder Mette Arildsen og jeg er din vært når du besøger Hos Mette. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at du får præcis den oplevelse du har ønsket dig, og meget gerne en lille smule mere. Med andre ord, så samler jeg på glade gæster.

Jeg har altid drømt om at åbne mit eget lille sted, hvor jeg kan give mine gæster en oplevelse af nærvær og personlighed når I besøger mig. Jeg elsker at møde nye mennesker.

Udover glæden ved at få besøg af en masse dejlige gæster, har jeg også en stor passion for indretning, som jeg jo har rig mulighed for at dyrke, når jeg indretter værelserne.

HISTORIEN

Vi, min kæreste Henrik og jeg overtog ejendommen i oktober 2017 og efter lidt ventetid på byggetilladelsen, var vi i marts 2018 klar til at kommen i gang med vores ombygningsprojekt. Bygningerne har tidligere været brugt til kontorer og processen med at forvandle rummene til værelser og fælles arealer, har været hård og spændende. Men i oktober 2018 kunne vi åbne 1 etape af vores lille B&B med et fint fest- / mødelokale og de første 4 værelser. Næste projekt er endnu et festlokale / værksted og dernæst kommer der 5 værlser mere.

Add Your Heading Text Here

“Natur, nærvær og sjæl lige midt i Jylland .”

Jeg gør alt hvad jeg kan, for at du skal føle jer velkomne både på værelset men også i vores fine fælles arealer
METTE aRILDSEN
Luk menu